den tvåhundratjugoförsta meningen

Jag känner för att göra en läsarundersökning för det är så mycket jag är nyfiken på hos er, kära läsare, som till exempel var ni bor, och hur ni hittade hit, och om ni har någon favoritmening och annat.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag bor i Växjö, jag trillade hit från en google-sökning på något som jag inte längre kommer ihåg ungefär vid den etthundrafemtonde meningen och min favorit just nu är den tvåhundraandra meningen.

2007-10-23 @ 19:15:49
Postat av: matilda

Vilken är min favorit-mening? Oj, vilken svår fråga. Hm... Får nog ta och läsa igenom alla och återkomma om saken :)

Kan inte minnas hur jag hittade hit heller. Skulle tippa att det var genom nyligen.se och att det handlade om telefonkatalogerna.

Övrig information: Personligen tycker jag att du förjänar en bättre blogg-portal med bättre layot. Gärna en egen-designad hemsida.

Postat av: matilda

Så, nu har jag gått igenom din underbara blogg igen. Och det var svårt, mycket svårt att hitta EN favorit. Så jag nämner ett par stycken i stället :D

T.ex. 19, 39, 73, 82, 96, 145 och 146

Och så självfallet 195! Den är nog bäst ;)

Sedan måste jag ju kommentera att du faktiskt har givit någon kommentar på ditt eget inlägg som svar på någon annans kommentar (hängde du med nu?). Fast senare har du gjort en kovändning och svarar på respektives blogg.

2007-10-23 @ 20:36:08
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Karro

det är svårt med favoriter, men den tvåhundrafjortonde tycker jag stämmer så väldigt bra. jag hittade hit via matilda!!! jag hittas i värnamo.

2007-10-23 @ 22:15:15
URL: http://www.karro78.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback