den nittioåttonde meningen

Mänskligheten visar sig sällan från sin bästa sida på nattbussar eller tunnelbanor en sen fredagskväll.

den nittiosjunde meningen

Nu har jag jobbat flitigt och tycker verkligen att jag är värd fyra lediga dagar, och jag önskar er alla en trevlig helg.

den nittiosjätte meningen

Hur mår du?

den nittiofemte meningen

Saabs reklam "Release me" är väldigt läcker, och det känns som om den handlar om mig, men eftersom det är jag själv som satt upp murar runt mig så behövs det mer än en sportkombi för att jag ska släppas fri.

den nittiofjärde meningen

Det pratas mycket om den fria viljan, men det förefaller mig i stor utsträckning handla om önsketänkande, vilket i sin tur inte är något konstigt då många av våra uppfattningar grundar sig på just önsketänkande.


den nittiotredje meningen

Nu när Le Pen bara fick 11% av rösterna (dock 11% för mycket) hoppas jag det var sista gången han visar upp sig, och med tanke på att han är 79 år känns det inte som en hopplös önskan.


den nittioandra meningen

Det känns tråkigt att ägna en mening åt teknikaliteter men jag har funderat lite över hur jag ska göra när jag får frågor som kommentarer, och bestämt att eftersom jag bara får skriva en mening om dagen här så skriver jag själv inget i kommentarfälten, utan mina svar hamnar på kommenterarens blogg istället (och dessutom vill jag passa på att tillägga att Anna Ternheim är underbar).

den nittioförsta meningen

Eftersom jag har fått en massa besök från modebloggar känner jag mig inspirerad att berätta att jag idag roade jag mig med att inviga mitt NK Nyckeln-kort, eller vad det heter, och har hunnit samlat ihop 130 poäng!

den nittionde meningen

Nu har jag hosta igen och det är så otroligt tröttsamt.

den åttionionde meningen

Nej, om man skulle ta och jobba lite istället för att sitta här och försöka komma på en vitsig, nyskapande och tänkvärd mening.


den åttioåttonde meningen

Ibland när jag uppsluppet kommit på en ny mening så inser jag efter att ha skrivit några ord att jag nog redan skrivit en liknande mening förut, och jag undrar om det är något att ta hänsyn till.


den åttiosjunde meningen

Help Yourself med Tom Jones är nog den mest uppiggande låt jag vet, och dessutom skiner solen, det är 16 grader, jag ska sätta mig i Bergianska och läsa The Inheritance of Loss av Kiran Desai, och allt tyder på att det kommer bli en magnifik dag.

den åttiosjätte meningen

Ibland känner jag mig som en främling inför mig själv.

den åttiofemte meningen

Jag tänkte skriva något om att plastkassar glädjande nog förbjudits i San Francisco, eller att gårdagens reportage i Aktuellt om internet och datorer kändes som om det var gjort på 80-talet, men jag blev så lycklig när jag såg ditt strålande ansikte i morse att jag skriver det istället.

den åttiofjärde meningen

Vilken härlig påsk det har varit!

den åttiotredje meningen

Så här långt har det varit en förträfflig dag, men nu börjar jag allt bli lite hungrig.


den åttioandra meningen

Jag skulle vilja ha en liten bokhandel mitt i stan som jag kan driva utan att den behöver gå med vinst.

den åttioförsta meningen

I Mojaveöknen finns en typ av buske som är nästan 10 000 år gammal, och det känns tryggt att veta att något så gammalt fortfarande finns kvar.

den åttionde meningen

Just nu är jag inne i en sådan fas då jag vill vara ensam.