den tvåhundratjugosjunde meningen

Saker och ting brukar alltid ordna sig till slut så varför är det så svårt att låta bli att oroa sig eller hetsa upp sig?


den tvåhundratjugosjätte meningen

Jag älskar croissanter!

den tvåhundratjugofemte meningen

Jag är på oförskämt gott humör men nu när jag tittade ut genom fönstret kände jag plötsligt en stark längtan efter att återse Venedig.

den tvåhundratjugofjärde meningen

Om tjugo minuter blir vi med katt igen!


den tvåhundratjugotredje meningen

Med tanke på min kärlek till det engelska språket borde jag nog skapa en engelsk variant av det här projektet eller köra tvåspråkigt så varje mening skrivs på svenska och engelska because of my love for the English language I should probably start an English version of this project or do it bilingual so that every sentence is written in Swedish and English.


den tvåhundratjugoandra meningen

God morgon!

den tvåhundratjugoförsta meningen

Jag känner för att göra en läsarundersökning för det är så mycket jag är nyfiken på hos er, kära läsare, som till exempel var ni bor, och hur ni hittade hit, och om ni har någon favoritmening och annat.

den tvåhundratjugonde meningen

Det var flera år sedan som jag, mer eller mindre i vredesmod, slutade köpa bröd i svenska mataffärer eftersom utbudet är så undermåligt och nu äntligen har denna brödanomali uppmärksammats även bland ledande opinionsbildare för dagens ledare i Svenska Dagbladet handlade om just detta problem.

den tvåhundranittonde meningen

Nu är man äntligen bestämt ett datum för nästa parlamenstval i Australien (24 november) och jag längtar efter att John Howard ska förnedras rejält av väljarna och hoppas att Labour vinner.

den tvåhundraartonde meningen

Under de senaste tio (vuxna) åren har jag träffat tre kvinnor som jag verkligen älskat och till första kvinnan sa jag det spontant, till den andra kvinnan sa jag det som svar på en dikt, och igår, till den tredje kvinnan, sa jag det för det kändes nödvändigt, och det var första gången som jag direkt fick höra samma sak tillbaka.


den tvåhundrasjuttonde meningen

Jag vill bestämt förneka alla rykten om att det blir ett satanistbudskap om man läser min blogg baklänges.

den tvåhundrasextonde meningen

Ibland blir jag bara så otroligt trött på mig själv och, för att helt byta ämne, så undrar jag varför de flesta tvättmedelspaket har så väldigt korkade öppningsanordningar.

den tvåhundrafemtonde meningen

Idag är en sån där mellandag då det inte finns något att göra på jobbet så jag passar på att fika med mina arbetskamrater samt hälsa mina nya kommentatorer little darling och karro välkomna till min blogg.

den tvåhundrafjortonde meningen

Ibland räcker det med att någon ser på en med en särskild blick för att man ska känna sig som en bättre (och lyckligare) människa.

den tvåhundratrettonde meningen

Jag har läst två romaner av Doris Lessing (hennes debut The Grass is Singing (Gräset sjunger), om nybyggarlivet i Sydafrika och The Fifth Child (Det femte barnet), om en lycklig familj som faller samman på grund av ett ovälkommet och monstruöst sladdbarn) och även om ingen av dem överväldigade mig är jag ändå glad att hon fick nobelpriset nyss för hon är så mångsidig, fascinerande och vital.

den tvåhundratolfte meningen

Bara för att jag nu har trådlöst internet så sitter jag vid köksbordet och skriver meningar medan stackars Sanna sliter vid spisen, men nu är det nog bäst jag stänger av datorn.


den tvåhundraelfte meningen

Idag har jag installerat trådlöst internet hemma så nu kan jag äntligen surfa i badkaret.

den tvåhundrationde meningen

I helgen såg jag en läcker lila skjorta som jag funderade på att köpa men jag undrar om jag är man nog att bära den med stil eller om det skulle bli tacky.


den tvåhundranionde meningen

Det borde vara obligatoriskt att dricka champagne på jobbet varje fredag.

den tvåhundraåttonde meningen

Det är onekligen en paradox att om man tar det lugnt först så kan det besvärande lätt leda till att det blir full stress lite senare samma dag, vilket ånyo bevisats idag.

den tvåhundrasjunde meningen

Åh, jag blir så trött på alla dessa beslut som måste fattas hela tiden och som egentligen känns tämligen oväsentliga.


den tvåhundrasjätte meningen

Hur länge ska det vara så här egentligen?

den tvåhundrafemte meningen

Idag har min motivation varit snudd på obefintlig och nu skulle jag vilja åka hemma och titta på sitcoms eller möjligen handla lite mer kläder men tyvärr är det tänkt att jag ska sitta och skriva ett par timmar till, så jag hoppas verkligen att jag presterar ett mästerverk.