den tvåhundrafjärde meningen

Härom dagen fick jag min första kommentar från en man, och nu har jag fått min första kommentar från någon arg och anonym, så jag undrar vad som kommer härnäst.

den tvåhundratredje meningen

Det som är trist med situationen i Burma är att eftersom Burma inte är tillräckligt strategiskt är inte USA involverat, och eftersom USA inte är involverat är det nästan inga demonstranter eller världssamveten som bryr sig om vad som händer, och den burmesiska regimen (läs gärna New York Times reportage från 2000) kan i princip bete sig hur som helst (såvida inte Steven Spielberg skriver ett nytt brev till den kinesiska regimen och begär deras ingripande, som han gjorde angående situationen i Darfur).

den tvåhundraandra meningen

Det är svårt att veta när det egentligen är dags att ge upp.

den tvåhundraförsta meningen

Men ibland är det fel att följa sina impulser utan bättre att aktivt motarbeta dem.

den tvåhundrade meningen

Idag har jag ingen lust att skriva något alls egentligen.

den hundranittionionde meningen

Det är nog sju år sedan jag skrev mitt första debattinlägg om Burma (som DN inte ville publicera), men nu verkar Burma (omdöpt till Myanmar av regimen) äntligen komma upp på löpsedlarna (läs här, här och här), och jag hoppas att den groteska militärjuntan faller ihop som ett korthus, och innan det händer kan ni väl ta och se filmen Skuggan av Rangoon från 1995.


den hundranittioåttonde meningen

Det är härligt att lära sig nya ord, och nu lärde jag mig precis "spelunking", och hade jag inte lärt mig det hade jag enbart tänkt ägna dagens mening åt att reflektera över det faktum att det är nästan omöjligt att ta en plastmugg ur en vägghållare utan att det följer med två stycken.

den hundranittiosjunde meningen

Det är ett mysterium, men jag har varit på så gott humör hela veckan, och jag tror att en bidragande orsak är solen, och det faktum att jag smitit från jobbet och promenerat på Gärdet på dagarna, så dagens lovebombning blir på just Gärdet, och på Lisa.

den hundranittiosjätte meningen

Jag såg precis henne igen, och jag blev så glad.

den hundranittiofemte meningen

Inspirerad av min bloggbästis Matildas vilja att sprida bloggen över hela världen så 나는 한국어안에 쓰기 오늘 이다


den hundranittiofjärde meningen

I Vancouver våren 2003 bestämde jag mig för att ge mig på mikrofinansiering, det vill säga låna ut små belopp till privatpersoner i fattiga länder, men skamligt nog var det först igår kväll, fyra år senare, som jag äntligen kom loss och lånade ut $25 till en kvinna som driver en mat- och klädaffär i Benin, och förhoppningsvis blir det fler framöver.

den hundranittiotredje meningen

Und unsre Gegenwart ist trüb und leer.

den hundranittioandra meningen

Det är fascinerande hur mycket man kan komma till insikt om bara genom att ga ett extra varv runt kvarteret, och hur svart det kan vara att hitta det rätta stället att äta sin sachertarta pa.

den hundranittioförsta meningen

Det trakiga med nybyggda hotell är att även om de är fräscha och fina saknar de oftast charm och karaktär, och det är väldigt patagligt i mitt hotell.

den hundranittionde meningen

Wien är faktiskt ännu mer spektakulärt än jag hade tänkt mig varför det var utmattning, och inte uttrakning, som gjorde att jag somnade pa sparvagnen igar kvall.

den hundraåttionionde meningen

Det är hög tid att lovebomba last.fm, och dessutom säga att om bara Israel avvecklar bosättningarna på Västbanken och enbart bygger sin skyddsbarriär längs gröna linjen från 1967, samtidigt som palestinierna slutar slåss med varandra, och slutar attackera Israel, och ger upp tanken på att alla flyktingar kan återvända till den plats de kom ifrån, och man sen delar rättvist på Jerusalem, så kan en tvåstatslösning komma till stånd i ett nafs.


den hundraåttioåttonde meningen

Men hur svårt kan det vara?

den hundraåttiosjunde meningen

I morse var jag hos tandläkaren och trots att jag sett Maratonmannen två gånger är det få platser jag är så avslappnad på som i tandläkarstolen.

den hundraåttiosjätte meningen

Nej, jag har kört fast.


den hundraåttiofemte meningen

Mitt liv som shopaholic börjar förvisso idag men jag har redan påminnts om det faktum att, bara för att man har råd, behöver det inte innebära att man hittar något att köpa.